CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*

NotÝcies

El Temps de Flors de Girona comptarÓ amb una campanya de donaciˇ de sang

dimarts 8 de maig de 2018

Per primera vegada, el Banc de Sang participa al Temps de Flors de Girona del 12 al 19 de maig


El Banc de Sang farÓ una campanya especial a l’Hospital Dr. Josep Trueta durant el Temps de Flors de Girona. Del 12 al 19 de maig, tots aquells que vagin a donar sang a l’hospital rebran d’obsequi una planta, grÓcies a la colĚlaboraciˇ de Temps de Flors i el Banc de Sang i Teixits. D’aquesta manera, es vol agrair als donants de sang el seu gest altruista.

Es podrÓ donar sang en horari habitual del Banc de Sang de l’hospital: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 14 hores.

El Temps de Flors Ús un esdeveniment amb una identitat pr˛pia de la ciutat de Girona. Des del Banc de Sang, volem que Girona tambÚ tingui una identitat com a ciutat solidÓria, per aix˛ animem a tothom que pugui que s’apropi a donar sang.

La sang, sempre necessÓria
Cada dia es necessiten entre 800 i 1.000 donacions de sang a Catalunya per cobrir les necessitats dels hospitals. Per poder donar sang s’ha de tenir 18 anys o mÚs, pesar mÚs de 50 kg, estar bÚ de salut i, en cas de ser dona, no estar embarassada.

Plaša del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010