CatalÓ Espa˝ol* Franšais* English*

Afectacions circulat˛ries i de recollida de residus

Del 6 al 23 de maig de 2019

A continuaciˇ us informem de les afectacions circulat˛ries i d'estacionament aixÝ com tambÚ de les afectacions a la recollida selectiva de residus al Barri Vell.

Circulaciˇ

Amb motiu de la 64a ediciˇ de Girona, Temps de Flors, un dels esdeveniments mÚs importants que tenen lloc durant l'any a la ciutat, es produiran diverses afectacions circulat˛ries al Barri Vell, nucli dels muntatges florals del festival.

AFECTACIONS A L'ESTACIONAMENT DE VEHICLES

Del 6 al 23 de maig es prohibirÓ l'estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals.

 

AFECTACIONS A LA CIRCULACIË DE VEHICLES

PROHIBIT CIRCULAR PEL BARRI VELL:
Es tallarÓ completament la circulaciˇ de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat, de l'11 al 19 de maig de 2019, de 10 a 22h, i els dies 11, 15 i 18 de maig l'accÚs restringit s'allargarÓ fins a les 24h.

Consulteu el plÓnol de l'Ómbit afectatEls carrers afectats seran: plaša del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer de Ciutadans, pujada de Sant MartÝ (entre el carrer de Ciutadans i la Diputaciˇ de Girona), carrer de la Cort Reial, carrer de la Forša, carrer de l'Argenteria, rambla de la Llibertat, carrer de les Ballesteries, pujada de Sant Feliu, carrer de Calderers, pujada del Rei MartÝ (des del carrer del Portal de la Barca fins a plaša de la Catedral), carrer de Ferran el Cat˛lic i plaša de la Catedral (fins al gual el COAC).

APARCAMENTE EXCLUSIU PER ALS VE¤NS I VE¤NES:
Del 6 al 23 de maig s'habilitarÓ un aparcament exclusiu per als ve´ns i ve´nes que disposin de distintiu del Barri Vell a l'aparcament de sorra de la plaša de Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarÓ reservat per als ve´ns durant les 24 hores del dia.

ZONES DE C└RREGA I DESC└RREGA:
Del 13 al 17 de maig la cÓrrega i descÓrrega de mercaderies al Barri Vell serÓ de 7 a 10 h.

CANVI DE RECORREGUT DE LA L11

Del 10 al 19 de maig la L11 del bus urbÓ no circularÓ pel carrer de Santa Clara ni per dins del Barri Vell a causa de les aglomeracions de visitants amb motiu del Girona Temps de Flors.

Residus

Girona, Temps de Flors afectarÓ tambÚ aquest any a la recollida selectiva de residus al Barri Vell.

 

RESIDUS DELS VE¤NS I VE¤NES DEL BARRI VELL

CANVI D'HORARI DE LA COLĚLOCACIË DELS CUBELLS:
Del 11 al 19 de maig, els cubells d'escombraries s'instalĚlaran i es recolliran en un horari diferent de l'habitual, en funciˇ de la disponibilitat de pas dels vehicles.

EstÓ previst que els cubells estiguin a les Órees habituals, aproximadament, des de les 22.30 h fins a les 24 h. Per aquest motiu, us demanem que dipositeu les bosses en aquesta franja horÓria.

Recordeu que en cas de necessitat tambÚ podeu utilitzar els contenidors fixos mÚs propers. N'hi ha de situats al carrer de Santa Clara, a la plaša de Sant DomŔnec, a la plaša de la IndependŔncia o al carrer de Jaume Pons MartÝ, entre d'altres.

 

RESIDUS DELS COMERăOS DEL BARRI VELL

Amb motiu de la 64a ediciˇ de Girona Temps de Flors, un dels esdeveniments mÚs importants que tenen lloc durant l'any a la ciutat, es produiran algunes alteracions en la recollida comercial selectiva en el Barri Vell i Mercadal.

RECOLLIDA DE VIDRE COMERCIAL:
Pel que fa a la recollida de vidre comercial, es preveu augmentar els dies de recollida i modificar l'horari degut a la dificultat de pas dels vehicles. Les modificacions que es preveuen, durant els dies de Temps de Flors, sˇn les segŘents:

  • Dies de recollida: DILLUNS, DIMECRES, DIVENDRES i DISSABTES
  • Hora de treure els cubells: A les 21 hores

Per Girona Temps de Flors no es modifiquen les recollides de les altres fraccions de residus.

US RECORDEM QUE:

  • El cartrˇ comercial, es recull de dilluns a dissabtes. Cal deixar les caixes ben plegades davant del vostre establiment de 20 a 21hores
  • El cubell de fracciˇ orgÓnica, es pot treure cada dia, de dilluns a diumenge, a partir de les 23 hores. Deixar-lo davant el vostre establiment
  • Les bosses de fracciˇ orgÓnica i envasos, cal treure-les, seguint el calendari establert, a partir de les 24 hores, tambÚ davant el vostre establiment. Rebuig (dilluns, dimecres, divendres, diumenges i festius). Envasos (dimarts, dijous i dissabtes)

Per dubtes i/o aclariments us podeu posar en contacte per correu electr˛nic(residusinetejagirona@ajgirona.cat) o telŔfon (972 419 017) a l'└rea de Sostenibilitat de l'Ajuntament.

Disculpeu les molŔsties i moltes grÓcies per la vostra colĚlaboraciˇ

Plaša del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010